مناطق آزاد ترکیه و کسب و کار در آن

مناطق آزاد ترکیه و کسب و کار در آن

مناطق آزاد ترکیه از جمله قسمت های محبوب این کشور برای کسب و کار است. منطقه آزاد بخشی از قلمرو بندری یک کشور یا منطقه غیر بندری است که قوانین تجارت و بازرگانی کشور در آن اعمال نمی‌شود. در این مناطق، مزایایی مانند معافیت‌های مالیاتی، ترخیص کالا از گمرک، تسهیل صادرات و واردات کالا از دلایل اصلی جذب سرمایه‌گذاران خارجی به این مناطق و در نتیجه امکان توسعه کشور از طریق این بستر است.

مناطق آزاد ترکیه نیز از این قاعده مستثنا نیستند. با ثبت شرکت در ترکیه، خرید خانه در ترکیه و یا خرید خانه در استانبول می‌توانید آینده بهتر و زندگی آرام تری را برای خود و خانواده خود تضمین کنید. در ادامه در مورد منطقه آزاد ترکیه و تجارت و مزایای آن توضیح خواهیم داد.

مناطق آزاد تجاری ترکیه

همانطور که گفته شد در منطقه آزاد شرایط تجارت و بازرگانی بهتری نسبت به سایر نقاط کشور فراهم است. تعداد مناطق آزاد ترکیه به 21 منطقه می‌رسد. سرمایه گذاری های تجاری مختلفی را می‌توان در این منطقه ها شروع کرد. آن ها فضای مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار در این مناطق را به سرمایه گذاران اجاره می‌دهند.

البته در صورت نیاز سرمایه گذاران می‌توانند نسبت به ساخت این موقعیت اقدام کنند. با سرمایه گذاری در این مناطق و ثبت شرکت در ترکیه می‌توان اقامت استانبول را گرفت و در نهایت به ترکیه مهاجرت کرد.

منطقه آزاد ترکیه و کسب و کار در آن

منطقه آزاد تجاری در ترکیه؛ راه اندازی و معافیت مالیاتی

منطقه آزاد تجاری در ترکیه مناطقی خارج از قلمرو گمرکی را پوشش می‌دهد که از معافیت های مالیاتی و مزایای قانونی برخوردار هستند. در مناطق آزاد تجاری می‌توان انواع فعالیت های تجاری را آغاز کرد، به عنوان مثال: بانکداری، بیمه، تولید، تجارت به طور کلی، انبارداری و بسته بندی. هر ۲۱ منطقه آزاد بسته به نوع فعالیت های اقتصادی مورد نظر دارای فضای (ساختمانی) لازم می‌باشند.

به همین دلیل مناطق آزاد فضای اداری و انباری لازم را برای ایجاد و توسعه کسب و کار و لیزینگ در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌دهند. اگر سرمایه گذاران بخواهند، می‌توانند به طور قانونی فضای مورد نیاز شرکت خود را در این مناطق بسازند.

مزایای مناطق آزاد تجاری در ترکیهمنطقه آزاد ترکیه

  • محل ورود و فروش منحصر به فرد به بازار عمده داخلی ترکیه
  • هزینه نیروی کار و قیمت زمین در هر متر مربع در منطقه تجارت آزاد بسیار پایین است
  • درآمد بین المللی و انتقال پول رایگان
  • معافیت از مالیات حقوق ماهانه کارکنان (35٪ – 15٪) و مالیات شرکت ها (20٪)
  • حذف کامل مالیات بر ارزش افزوده برای استفاده شخصی
  • تجارت خارجی آزاد
  • آزادی انتخاب، استفاده و مبادله هرگونه ارز خارجی برای فعالیت های تجاری
  • معافیت کامل از پرداخت کلیه مالیات های مورد نیاز کالاهای وارداتی
  • دسترسی آسان به بنادر ترکیه
  • معافیت کامل از کلیه مالیات تراکنش های بانکی
  • آزادی کامل (و بدون محدودیت قانونی) در انتخاب نوع کیفیت و قیمت محصول
  • مشارکت سرمایه خارجی در سرمایه گذاری های نامحدود
  • محیطی مدرن، جذاب و بزرگ با زیرساخت های خوب و آماده
  • ممنوعیت تعطیلی کارخانه ها و اعتصابات در تمام مناطق آزاد در ترکیه
  • محصول نهایی می‌تواند به طور نامحدود در منطقه آزاد تجاری باقی بماند
  • خدمات: آب، برق، گاز، مخابرات و زیرساخت ها بدون مالیات بر ارزش افزوده است
  • تمام مزایا برای همه شرکت ها، صرف نظر از کشور مبدا اعمال می‌شود.

آغاز فعالیت اقتصادی در یک منطقه آزاد تجاری ترکیه

پس از تکمیل مراحل ثبت رسمی مدارک درخواست سرمایه گذار، برای شروع فعالیت های اقتصادی در یکی از مناسب ترین مناطق آزاد تجاری ترکیه، تمامی مراحل و تمامی “مجوزهای” لازم برای شروع معامله انجام می‌شود.

هزینه درخواست فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد تجاری ترکیه 5000 دلار است که قابل استرداد می‌باشد. اگر درخواست شما شامل شرایط لازم برای تجارت در منطقه آزاد تجاری ترکیه باشد، کل مبلغ سرمایه گذاری به شما بازپرداخت می‌شود. مجوز کار بین 10 تا 30 سال اعتبار دارد.

مناطق آزاد ترکیه

قوانین تجاری در مناطق آزاد ترکیه

تجارت بین شرکت ها در ترکیه و شرکت های موجود در مناطق آزاد این کشور مطابق با قوانین صادرات و واردات انجام می‌شود. برای ثبت شرکت و گرفتن پروانه کار در این مناطق، اگر شرکت تولیدی داشته باشید مجوز 15 ساله و در غیر این صورت 10 ساله به شما داده می‌شود.

اگر شرکتی در منطقه آزاد تولیدکننده نباشد و فقط جنس را از خارج وارد کند و سپس به کشور دیگری صادر کند باز هم مشمول مالیات گمرکی نمی‌شود.

کلام آخر

منطقه آزاد تجاری (“FTZ”) منطقه ای است که می‌توان کالاها را بدون مشارکت مقامات گمرکی وارد، فرآوری، تولید یا عرضه کرد و مجددا صادر کرد. تا پایان سال با احتساب تاریخ عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا درآمد کاربر تولید کننده که حاصل فروش کالاهای تولیدی است در مناطق آزاد ترکیه مالیات بر درآمد شرکتی دریافت نمی‌کند.

دستمزد کارگرانی که حداقل 85 درصد ارزش fob کالاهای تولید شده یا صادر شده به منطقه آزاد ترکیه را تولید یا صادر می‌کنند، از مالیات بر درآمد، معاف هستند. هیات وزیران می‌توانند این میزان را تا 50 درصد کاهش دهند. مذاکرات و اسناد سازماندهی شده مربوط به اقدامات انجام شده بابت پرداخت هزینه ها بازپرداخت نمی‌شود.

در صورتی که قصد راه اندازی کسب و کار در مناطق آزاد ترکیه را دارید، می‌توانید با تیم ایمان قارون در این زمینه در ارتباط باشید تا مناسب ترین روش را برای ایجاد کسب و کار در ترکیه بدانید و انتخاب کنید.

نوشته های مرتبط